Transport si Plata

Comenzile plasate pana in ora 13:00 se vor preda curierilor in cel mai scurt timp posibil, iar cele plasate dupa ora 13:00 vor fi preluate de catre curieri in ziua urmatoare(exceptand perioadele aglomerare din an) doar dupa avizul specialistilor nostrii ca si compatibilitate. Comenzile plasate sambata și duminica vor fi predate curierilor luni respectand conditiile de sus. Comenzile vor fi onorate doar dupa confirmarea telefonica a acestora.

Finalizarea comenzii se face doar dupa confirmarea telefonica  prin firma de curierat rapid Fan Courier sau DPD in functie de locatia dumneavoastra, in sistem ramburs.

Transport si plata telecomenzi

In momentul livrarii, produsele comandate sunt insotite de factura fiscala  iar agentul va va inmana dovada platii prin chitanta sau bon fiscal.

Timpul de livrare estimat este intre  24 si  48 ore la un cost de 19 lei.

Transport gratuit pentru comenzi care depasesc suma de 250 lei.

VERIFICAREA COLETELOR

Noi nu prestam servicii de transport de aceea apelam la firme specializate cum sunt FAN CURIER, Urgent Cargus sau DPD prin urmare nu ne asumam raspundera eventualelor pagube produse in timpul transportului motiv pentru care va sfatuim sa nu ridicati colete lovite sau cu urme de desfacere , in acest caz va asumati riscul ca produsele sa nu fie in regula.

CATEGORII DE PRODUSE

Main Menu

Call Now Button
×

Important

Prin initierea unei conversatii pe Whatsapp cu reprezentantul AndraElectronic.ro va exprimati acordul de prelucrarea a datelor personale furnizate si acceptati Termenii si Conditiile nostre de utilizare a serviciului/platformei.

×